Téli kölcsön 10000000 Ft-ig

1177 bankszámla melyik bank 175 000 Ft

Szeretnék kölcsönt felvenni

Legutóbbi kérelmező: FrantišekPraha
PanFrantišek Ma 08:09-kor igényelt4000 Ft-t.

Pénz gyorsan

A feltételek teljesítése esetén a pénzt azonnal átutalják a bankszámlájára.

Akár jövedelemigazolás nélkül is

Igényeljen kedvező kölcsönt jövedelemigazolás szükségessége nélkül.

Személyre szabott kölcsön Önnek

Adja meg a kölcsön mértékét szükség szerint.

Mindent elintézhet online, otthonról

A kölcsön igénylésekor nem kell nyitvatartási időkhöz igazodnia.

Egyszerűség

Igényeljen kölcsönt egyszerűen, egy átlátható űrlap kitöltésével.

Diszkréció

A kölcsönt interneten keresztül szerezheti meg gyorsan, és főképp diszkréten.

Hana, Břeclav
Ma 08:19-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 08:02-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 07:45-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 07:28-kor igényelt1000 Ft-t

Hana, Břeclav
Ma 07:11-kor igényelt1000 Ft-t

"Amikor pénzre van szüksége, akkor a gyorsaság áll az első helyen. Ez az, amit az online kölcsönnél a leginkább értékelek. Akkor jutok pénzhez, amikor tényleg szükségem van rá."

Hana, Břeclav

"Gyorsan és felesleges papírmunka nélkül – ezek azok a dolgok, amit az emberek a váratlan helyzetekben a leginkább értékelnek. Az online kölcsön segített nekem, amikor arra a leginkább szükségem volt."

Hana, Břeclav
1

Töltse ki az online űrlapot

Adja meg adatait és a kölcsön paramétereit. A kérelem kitöltése nem kötelezi semmire.

2

A szolgáltató felveszi a kapcsolatot Önnel

A szolgáltató üzleti képviselő mindent elmagyaráz Önnek, és válaszol az esetleges kérdéseire.

3

Megtudja az eredményt.

Miután aláírta a szolgáltatóval a szerződést, a pénz a számlájára érkezik.

Ma már 44 ügyfél igényelte
Ne habozzon, csatlakozzon Ön is!

Bár egyébként is jó, ha van a kocsinkban egy kis "túlélő" csomag, de ha valaki elakad a hóban és emiatt sok időt kell az autóban töltenie, akkor különösen jól jöhet, ha az alábbiak már elve benne vannak az autóban:

Támogatott hitel/kölcsön: Bank által nyújtott olyan, célhoz kötött hitel/kölcsön, amelynek az igénybevételéhez az állam vagy valamely szervezet támogatást nyújt.

Azonos elszámolható költségek esetén az átmeneti támogatás abban az esetben halmozható csekély összegű támogatással, ha támogatáshalmozás nem vezet a maximális támogatási összeg túllépéséhez.

Az üzletrész szerzési értéke 4.000.000 Ft, eladási ára 7.000.000 Ft, tehát a nyereség (jövedelem) 3.000.000 Ft.



Ennek révén aztán a vállalkozás éves szinten több mint 4,5 százalékkal kisebb kamattal tudta finanszírozni a gépjármű parkja bővítését, mint az általa eredetileg tervezett konstrukcióban.

Adómentes juttatások az SZJA törvény szerint, az érvényes minimálbér összegéig:

Ingatlanfedezetes hitelek esetében az aláírt szerződésmódosítást a banki termék tényleges átütemezése előtt kötelező közjegyzői okiratba foglalni.

Weboldalunkon minden fontos információt megtalálsz a bankok legjobb ajánlatairól, és könnyen össze is hasonlíthatod őket, majd az igénylést is elindíthatod online, csupán néhány kattintással!


Ezermilliárd forintos nagyságrendű összeg áll rendelkezésre távmunkahelyek létrehozását segítő programok megvalósítására a II. Nemzeti Fejlesztési Tervben - közölte Simon Gábor MSZP-s képviselő


Az ízléses, ezüst-fekete, cserélhető borítás mellett az előlapon a gyártó logóját övező – bejövő híváskor különböző színekben világító – kör teszi extravagánssá a külsejét.

A 10 milliós értékbecslés ugyanis nem abból indul ki, hogy önmagában mennyi az értéke a festménynek, hanem abból, hogy mennyire lesz kellemetlen a magyar államnak, ha a trilógia utolsó darabját nem tudja megszerezni.

c) az eszközre (termékre) megfelelő mutatók, jellemzők segítségével elszámolhatók

Megmutatjuk azt is, hogy mobiltelefonon hogyan működik a lekötés.


A jogtulajdonosoknak okozott kár becsült értéke csak ebben a megyében mintegy 59 millió forint volt.

Az igényléshez szükséges minimum összeg igazolása alapfeltétel, a kamatkedvezmények egy része azonban csak ennél magasabb jövedelemmel, legalább 250-300 ezer forintos jövedelemtől érhető el.

A forint drasztikus gyengülésbe kezdett az elmúlt időszakban.

A nettója 160ezer.Szeretett volna 2.000.000 Ft hitelt felvenni, hogy meg tudjunk venni egy házat, mert önerőnk sajnos nincs.Mit tud tanácsolni, melyik bank adna ennyit, hogy meg tudjuk venni a házat?.

Mindenképpen pozitívum, hogy egy abszolút hozamú alap (OTP Supra alap) felfért a listára, és ha már itt van, akkor a legjobb egyéves hozamot tudta letenni az asztalra.

A szerződés felmondására a biztosítási évforduló előtt legalább 30 nappal van lehetőséged, és ehhez szükséged lesz a lakásbiztosítás-felmondó nyilatkozatra, amelyen a következőknek kell szerepelnie:.

A család talán legszebb tagja a J volt, míg az egyedüli Év autója címet elnyert nemzedék a most kifutó K-modell.

Éppen ezért a komoly adatközpontok rendelkezésre állását a kilencesek száma alapján lehet megkülönböztetni.

Az Okavango Delta közelében - Nagy Lilla fotója



Ahogy sejtettem, elöl nagyvonalú a helykínálat, tág határok között állítható az ülés.


Ha lízingre vásároljuk meg az autót, akkor arra kötelező lesz megkötni a Casco biztosítást, míg a szabadfelhasználású hitelnél ezt nem írják elő.

Továbbá a bankok közötti úgynevezett interchange költsége a hitelkeretre terhelt összeg 0,3%-a, legfeljebb 100.- Ft lehet tranzakciónként, amennyiben betéti kártyás fizetés történik.

Az ATM vagyis a bankautomata használata során, jelen esetben az Budapest Bank Bajcsy Zsilinszky út 5.

A devizapozíciók hatékony kezelése

A 10 000 000 Ft feletti hitelösszeg azok számára érhető el, akiknek a bank által elfogadott havi nettó jövedelme eléri az átlag 600 000 Ft-ot.

Ha nem tudjuk eladni a roncsot a biztosító által kalkulált áron, akkor kérhetünk módosítást, de igazolnunk kell az eladhatatlanságot vagy az alacsonyabb árat.

Colombo minden bizonnyal az egyik legjobb hely Srí Lankán! Gazdag történelem, eklektikus kultúra és pezsgő kulináris színtér, a Srí Lanka-i főváros megérdemli, hogy több legyen, mint egy mellékszál az ország többi részéhez képest.

Itt vagyunk százötvenen, ennyi volt a bevételünk tavaly, és ennyi most.

- Bemegy a vevő a LIB Központba, és kér egy holisztikus vállalati modellt az éppen szerveződő vállalkozásához?


A többi két portfóliónál az átlagos reálhozam 2,4% és 5,7% volt, ami kiemelkedően magasnak számít.

Kitartóan készíti koncepcióit az otthonteremtésre és a lakásépítés, felújítás élénkítésére a Társaság a Lakásépítésért Egyesület (TLE) is.Ennek keretében az állam a második gyermeketek megszületése után elenged a lakáshiteled tőketartozásából 1 millió forintot, a harmadik gyermek után pedig 4 millió forintot.

A nyugat-afrikai országbanaz európai országok többsége a francia katonai műveletek megindítását követően bezárta képviseletét Bamakóban, és távozásra szólította fel a még az országban tartózkodó állampolgárait.



Téves felségjel feltüntetése miatt kiküldött pótdíjfizetési felszólítás kézhezvételét követő 60 napon belül a felségjel ugyanis módosítható, de az eljárásért 1470 forint ügyintézési díjat kell fizetni.

  • Az osztrák hitel a fedezeti ingatlan aktuális piaci forgalmi értékének 50%-áig felvehető hitel.
  • Az Európai Bíróság alapvetően az áfalevonási jog kérdéskörét vizsgálta az ügy kapcsán.
  • Újbudáról Budafokra is sokan költöznek, de a legtöbb lakót a Belváros, Terézváros,...
  • 10.000.000 Ft babaváró hitel esetén: 45.834 Ft/hó7.500.000 Ft babaváró hitel esetén: 31.375 Ft/hó5.000.000 Ft babaváró hitel esetén: 22.916 Ft/hó
  • Az UniCredit személyi kölcsön egyszerű és gyors megoldást nyújthat, bármi a célunk, bármilyen problémával kell szembenéznünk.



Napi programunkat a Pichola-tó keleti partján álló Városi palotában és a Múzeumban kezdjük.

Még a sokat próbált ingázók sem tapasztaltak olyat, ami a ssomfalvi (Schattendorf ) parkolókban hagyott autókkal történik.

AdásNap 2014 – Providentes dolgozók a mozgáskorlátozott gyermekekért

Bruttó megbízási díj: 150 000 Ft Költség: 150 000 Ft * 10% = 15 000 Ft Jövedelem: 150 000 Ft – 15 000 Ft = 135 000 Ft 1 napra jutó jövedelem számítása nem releváns, mert a nyugdíjas megbízott sosem válik biztosítottá.

A nehézségeket nem olyan régen maguk mögött hagyók között található Szlovénia, Szlovákia és Spanyolország. Ezen országokban 2015-höz képest trendforduló figyelhető meg, ami az árak növekedését hozta magával.

Éves szinten nyújtott összeg a szálláshely alszámlára: 200.000 Ft SZJA: 200.000 Ft x 0,15 = 30.000 Ft SZOCHO: 200.000 Ft x 0,13 = 26.000 Ft Összes adó: 56.000 Ft

Amikor elérkeztünk életünknek azon szakaszára, hogy a saját tartalékainkat ki kell egészíteni, próbáljuk a számunkra legjobb döntést meghozni. Ilyenkor úton-útfélen akciós személyi kölcsönök hirdetéseibe botlunk.

"Az év társadalmilag felelős bankja" 2. helyezett - MasterCard - Az év bankja 2011

Bankszámlakivont, amelyre a fizetés érkezik


Határon belüli utazások esetén a Szállás.hu emelkedik ki (62 százalék), míg külföldi célpontnál egyértelműen a Booking.com (78 százalék) áll az élen a szállásfoglaló oldalak közül.

  • Ha baleset ér, és 10 napnál tovább kórházi kezelésre szorulsz, 4 havi részletet vállalnak át – amit a bank vár tőled minden hónapban.
  • A CSOK hitelek esetében a 3% os fixált kamat és az aktuális piaci kamat közötti különbség plusz az 5%-os büntetőkamat együttes megfizetése lesz a büntetés.
  • Közgazdaságtant tanultam, és az az igazság, hogy már egyetemi éveim elején biztos voltam benne: vállalkozást szeretnék építeni.
  • Nézzük meg, milyen kölcsönök között válogathatunk?.
  • Útra hajított elektromos rolleren hajtott át egy autós a budapesti Haller utcában.

Felmerül a kérdés, hogy a módosító és érvénytelenítő számlán (a továbbiakban: számlával egy tekintet alá eső okirat) fel kell-e tüntetni a „pénzforgalmi elszámolás” kifejezést.

Ebben az esetben érdemes átfutni a lakóingatlan, illetve az új ingatlan ÁFA törvény szerinti definícióját, hogy kellő körültekintéssel tudjon tervezgetni.

Erre alkalmasak voltak ugyan a királyi várak, csak azokból ekkoriban még kevés volt.

Ez a mi szívből jövő ígéretünk.

A hitelbírálat azonban egyre szigorúbb, ennek során pedig a bankok számára az igénylő bankszámlakivonata, bankszámlatörténete a leginkább árulkodó, sokan ezért itt véreznek el.

5 évig maradsz passzív státuszban akkor, ha a tartozásodat nem rendezed, és a bank kénytelen azt veszteségként leírni.

A képalkotó diagnosztikán belül az ultrahang vizsgálat a leggyakoribb szolgáltatás.

Bruttó megbízási díj: 150 000 Ft Költség: 150 000 Ft * 10% = 15 000 Ft Jövedelem: 150 000 Ft – 15 000 Ft = 135 000 Ft 1 napra jutó jövedelem: 135 000 Ft / 25 nap = 5 400 Ft –> a megbízott biztosítottá válik.

10.000.000 Ft babaváró hitel esetén: 70.510 Ft/hó7.500.000 Ft babaváró hitel esetén: 61.479 Ft/hó5.000.000 Ft babaváró hitel esetén: 40.986 Ft/hó



Más kérdés, hogy egy felmérés szerint tízből csak négy cégvezető tud az új és olcsó NHP finanszírozásról, emiatt sokan akkor sem élnek a lehetőséggel, ha egyébként teljesítenék a feltételeket.








Továbbá figyelembe kell venni azt is, hogy az igénylő nettó jövedelmének 35 - 40 százalékában bele kell férni a már meglévő hitelek és a most felvenni kíván személyi kölcsön havi törlesztőrészleteinek.

Amikor a kamatváltozás kockázatáról beszélünk mindenki a kamatperiódust emeli ki, mint amivel befolyásolhatjuk a törlesztőrészlet emelkedésének mértékét.

április 16-tól csak olyan pénzügyi szervezetek végezhetnek árverést, melyeket a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelet (PSZÁF) ellenőriz, így a Felügyelet fogyasztóvédelme megilleti az adósokat.

fő/hó 1 62 500 Ft 10 000 Ft 66 670 Ft 10 000 Ft 2 62 500 Ft 10 000 Ft 83 330 Ft 12 500 Ft 3 206 250 Ft 33 000 Ft 220 000 Ft 33 000 Ft  


A külkereskedelmi adatok is jelzik a hazai sertéságazat gyengélkedését. Az egy évvel korábbihoz hasonlóan 22 ezer tonna sertéshúst exportáltunk, a behozatal viszont 28 százalékkal 32,1 ezer tonnára nőtt.


Adóalap: 200.000 Ft + 300.000 Ft = 500.000 Ft

Számításaink szerint nem kell komolyabb változásokra számítani sem a rövid, sem a hosszú periódusú hitelek kamatszintjét illetően az elkövetkezendő 1-3 hónapban!Szállásra kapott 300.000 Ft, szabadidőre kapott 120.000 Ft – nem lépi túl a keretösszeget: Adóalap: 300.000 Ft + 120.000 Ft = 420.000 Ft Fizetendő adó (SZJA 15%): 420.000 Ft * 15% = 63.000 Ft

Idén piaci becslések szerint körülbelül 25 ezer lakást adnak át országosan, ami egyelőre elmarad a lakásállományhoz mérten ideálisnak tekintett éves 40 ezres számtól, vagyis az elemző szerint van még növekedési lehetőség a piacon.

A Revolutnál és a Curve-nél ez már évek óta működik, a magyar bankok közül pedig elérhető az alábbi hitelintézeteknél: CIB Bank, Gránit Bank, K&H Bank, OTP Bank.

elő-engedélyt kérnek, mely során a kereskedő által kalkulált összeg az Ön számláján zárolásra kerül.

A CSOK szabályai finoman szólva sem egyszerűek, az áfa pedig adófajta, tehát kitalálható, hogy még kacifántosabb szabályok vonatkoznak rá, mint a CSOK-ra.

Siófokon március 1-jétől már nem parkolhatnak ingyenesen a zöld rendszámos járművek.

Aztán hosszú spanyol évszázadok következnek a nagy függetlenségi hullám kibontakozásáig, mikortól önálló állami létét megkezdte.

A nyugdíjbiztosítás és a NYESZ esetében a nyugdíjszolgáltatásra való jogosultság megszerzése előtti pénzfelvétel esetén vissza kell fizetni az összes korábbi támogatás 120%-át.

A kamattól is elesünk így, ami ha csak néhány tízezer forint lenne havonta, az évekre vetítve gyorsan elérheti a milliós összeget.

Férjem közölte, hogy nem hajlandó kifizetni a törlesztő részlet felét, és időközben nekem is megszűnt a munkahelyem.


a munkáltató jelentős vagyoni érdeke alapján lehetséges az erkölcsi bizonyítvány bekérése.

  • El kell indítani az igénylést, ami csupán néhány kattintás.
  • Persze a három rizikófaktor, az automata váltó, turbó és a négykerék-hajtás zsebbe nyúlós lehet, mégis mindegyiknek megvan a felvevő piaca: nyugdíjasok, hülyegyerekek és hegylakók, ugyebár.
  • A terméseredmény egyelőre nem túl jó, hektáronként 50 tonna körül van, és 15,6 százalék a cukortartalom, ami szintén gyengének számít.
  • (20 000 Ft x 12 hó = 240 000 Ft, 240 000 Ft x 30% = 72 000 Ft).
  • A szomszédok általában tudják, ha volt probléma, mert könnyen lehet, hogy jóban voltak az előző bérlővel és hallottak történeteket.

Szintén növekedett az ajánlási kedv, illetve ügyfeleink véleménye szerint a CIB közel áll az ideális pénzügyi szolgáltatóhoz.

  • 4. szoptatási segélyt a gyermekágyi segély megszűnését követő tizenkét héten át azok a biztosított nők, akik gyermeküket maguk szoptatják, napi 60 fillér összegben;
  • Egy embert egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt elfogtak, két másikat pedig engedély nélküli vezetés miatt előállítottak.
  • A hitelfedezeti mutató újraszabályozásra került.
  • A ráépítő tulajdoni hányadát az egész ingatlan értékéből a ráépített részre eső érték aránya alapján kell megállapítani.
  • Egy olyan cégnél, ahol az emberek mindennap terepen autóznak, valóban ki tudják hozni a maximumot az autóból.

Legfontosabb eleme a homlokfalon végifutó, és a fényszórókat is magában foglaló Vizor hűtőmaszk, amely kivitelfől függően krómozott vagy matt fekete szegélydíszt és emblémát hordoz.

Az ABT Treuhand csoport és az ABT Legal Ügyvédi Társulás fő küldetésének tekintjük, hogy ügyfeleink az üzleti szolgáltatások minél szélesebb spektrumán élvezhessék az immár 70 főre kiegészült szakértői csapat által kínált szolgáltatásokat.

Ehhez el kell érni, hogy könnyen lehessen kezelni az internet-, vagy mobilbankot, gesztusokkal vezérelni, és minél inkább beleilleszkedjen a Facebook és Instagram által meghatározott napi életvitelbe.

2020-ban az adókedvezmény összege emelkedett a minimálbér emelkedéséhez kapcsolódva. A kedvezmény ez évben a 161.000 forintos minimálbér öt százaléka, azaz 8.050 forint havonta, 96.600 forint éves szinten.


Harmadik személy tartalmának tárolása esetén mentesül a szolgáltató, ha nincs arról tudomása, hogy a tevékenység jogellenes, de ahogy a tudomására jut, késlekedés nélkül eltávolítja a jogellenes tartalmat, illetve meggátolja a hozzáférést.



Természetesen a hitelkiváltást nem lehet kötelezővé tenni sem a lakosság, sem a bankok számára, különösen mivel egy hitelkiváltás jelentős összegbe kerülhet, így nem érdemes belevágni, ha a meglévő hitelszerződés pár éven belül lejár.

Ha viszont valami szűk célpiacra tervezel lőni és ott akarsz egyeduralkodóvá válni, azzá, aki abban az adott szűk szakmában fújja a passzátszelet, akkor ez az irányod.

Cholnoky Jenő, Lóczy Lajos, Teleki Pál vagy Csiki Ernő.

A miskolci vízhálózat veszteségének a csökkentését a helybeli Mento Környezetkultúra Kft....

Fedezetlen hitelek kondíciói - Érvényben: 2018. október 1-től visszavonásig

Bevétel: 2.000.000 Ft Költség: 650.000 Ft Jövedelem: 2.000.000 – 650.000 Ft = 1.350.000 Ft Adóalap: 1.350.000 Ft * 87% = 1.174.500 Ft

A válasz komplex, ezért az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) elindított egy kutatást, amely választ ad erre a fundamentális kérdésre.

Attól függ, hogy mekkora összegű lakáshitelt vehet fel, hogy mekkora az értéke a fedezetül felajánlott ingatlannak.

A farizeus otthonosan mozog a templomban.


Érdemes tudni, hogy ha egy hosszabb lakástakarék esetében 4 év után mondanád fel a szerződést, akkor az adott időpontig a teljes megtakarítás összegét megkapod, és lakáscélú felhasználás esetén az állami támogatás is jár.

  • De mit is jelent az a szó, hogy cafeteria, és mit is jelent a nettó vagy bruttó juttatás értéke? Ennek tisztázása a költségvetési szervek vonatkozásában különösen fontos kérdés.
  • Rendszeres olvasóink azzal már tisztában vannak, ha lekötött betéteknél ki szeretnék küszöbölni a kamatadót, akkor tartós befektetési számlát (TBSZ-t) kell, hogy nyissanak.
  • Az viszont fontos különbség a takarékbélyeggel szemben, hogy itt nem maga a gyűjthető matrica képvisel értéket.
  • Tisztelt Bank.Szeretném egy hitelbe rendezni a következő hiteleim: OTP Hitelkártya: 570.000 Ft, Cofodis hitel: 700.000 Ft, Cetelem áruhitel: 110.000 Ft.300.000 Ft a jövedelmem nettóban.
  • A közeli kis városkákat is érdemes felfedezni, de Barcelona sincs messzebb, mint 90 kilométer.

Számolni kell a megtérülési idővel: az árát lényegében csak ekkor hozza vissza, „nyereségessé” pedig csak ez után válik.

Az örökösnek kell bizonyítania, hogy külföldön már fizetett adót, illetéket.

Törvényen alapuló kötelező adatkezelés esetén a Bank a vonatkozó törvényben előírt határidő lejártáig kezeli az Érintettnek a törvényben megjelölt személyes adatait, a törvényben meghatározott célból.

Az TLS1.2 technológiával védett csatornán közlekedő adatok 256 bit hosszúságú kulccsal kerülnek titkosításra.


És még mindig jelentősen elmarad a személyi hitelfelvétele esetén elérhető maximális, 10 millió Ft-tól.

Meglehetősen pesszimista képet festett az internetes eszközök hazai banki alkalmazásairól Nemcsics Róbert, a K&H Bank Elektronikus Értékesítési Csatornák igazgatója.

Az ATM-eken előre beállított készpénzfelvételi összegek: 10.000 Ft, 19.000 Ft, 50.000 Ft, 100.000 Ft, 150.000, 200.000 Ft.

Egy 24 éves nő több mint félmillió forintot csalt ki lakások bérbeadásának látszatát keltve. Egy volt sértett a rendőrség kezére juttatta - írja a police.hu.

A polgár oldaláról nincs ezzel baj.

Azok a bankok, ahol van lehetőséged előzetes hitelbírálatot kérni, lakásvásárlásra biztosan készítenek.

I love getting the opportunity to Hockey Jerseys Cheap show everyone what my life entails NFL Jerseys Paypal beyond the poms.

A központ 175 szakembert foglalkoztat, akik 20 különböző nemzetiséget képviselnek.

Az elsődleges adókötelezetteket két nagyobb csoportba sorolhatjuk:


Oldal György azt mondta az fn.hu-nak, hogy mindig az ügyfelével együtt megy az adóhivatalhoz.

  • Mintegy ötezren igényelték szeptember végéig a július 1-jével kibővített családi otthonteremtési kedvezményt (csok), csaknem ötmilliárd forint értékben - tudta meg a Magyar Idők az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi).
  • A GR Corolla hajtáslánca alapvetően megegyezik a vele közös gyártósoron készülő GR Yariséval.
  • Joggal merül fel a kérdés: Magyarországon mennyivel kell több kamatot fizetni, mint a környező országokban, vagy Európa nyugati országaiban.
  • Nagy István beszélt arról is, hogy a tavaly létrehozott Nemzeti Földügyi Központ idén a törvény által meghatározott módon segíti az öntözéses beruházásokat, készíti az engedélyezést gyorsító dokumentumokat.
  • Vitézy Dávid volt közlekedési államtitkár a Facebookon írt arról, miképp lennének elkerülhetőek ezek a balesetek.